Nasze przysmaki :)

 

14.04.2014 – 25.04.2014 r.

 
 
 

Data: 14.04.2014 PONIEDZIAŁEK  
Śniadanie: PŁATKI OWSIANE NA MLEKU, CHLEB Z MASŁEM, PASTĄ Z JAJ I SZCZYPIORKU  
II śniadanie: JABŁKO ½  
Obiad:KAPUŚNIAK Z KAPUSTY BIAŁEJ Z POMIDORAMI, KOTLET MIELONY, ZIEMNIAKI, SAŁATA LODOWA Z JOGURTEM NATURALNYM, KOMPOT  
Podwieczorek:CIASTKA KRUCHE Z ORZECHAMI  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Data: 15.04.2014 WTOREK  
Śniadanie: KAWA ANATOL NA MLEKU, CHLEB Z MASŁEM SAŁATĄ I KIEŁBASĄ KRAKOWSKĄ  
II śniadanie: MARCHEWKA  
Obiad: ZUPA JARZYNOWA  
MAKARON SPAGHETTI Z SOSEM BOLOGNESSE  
OGÓREK ŚWIEŻY  
W KAWAŁKU  
KOMPOT  
Podwieczorek: BUDYŃ OWOCOWY  
   
   
   
   
   
   
   
   
Data: 16.04.2014 ŚRODA  
Śniadanie: KAKAO NA MLEKU  
KIEŁBASKI SMAKUSIE NA CIEPŁO Z KETCHUPEM  
CHLEB Z MASŁEM I RZODKIEWKĄ  
II śniadanie:MLEKO WANILIOWE  
Obiad: ZUPA GROCHOWA Z BOCZKIEM  
KOTLETY ZIEMNIACZANE Z SOSEM PIECZARKOWYM  
SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ, KOMPOT  
podwieczorek: BUŁKA CZWÓRKA Z DŻEMEM PORZECZKOWYM  
   
   
   
   
   
   
   
   
Data: 17.04.2014 CZWARTEK  
Śniadanie: MAKARON NA MLEKU  
CHLEB MIESZANY Z MASŁEM, SERKIEM ALMETTE I POMIDOREM  
II śniadanie: BANAN 1/2  
Obiad:BARSZCZ UKRAIŃSKI, ZŁOTE DUKATY, ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ Z KUKURYDZĄ PAPRYKĄ I MAJONEZEM  
KOMPOT  
Podwieczorek: JOGURT Z OWOCAMI  
   
   
   
   
   
   
Data: 18.04.2014PIĄTEK  
Śniadanie: KAWA ANATOL NA MLEKU, CHLEB MIESZANY Z MASŁEM PASTĄ Z MAKRELI I OGÓRKIEM ŚWIEZYM  
II śniadanie:SOK POMARAŃCZOWY  
Obiad: ŻUREK Z KIEŁBASĄ, JAJKO W SOSIE CHRZANOWYM, ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z MARCHEWKI I JABŁKA, KOMPOT  
Podwieczorek:  
BABKA PIASKOWA  
   
   
   
   
   
   
   
   

 
   

Data: 21.04.2014 PONIEDZIAŁEK  
Śniadanie:ŚWIĘTA WIELKANOCNE  

II śniadanie:  
Obiad:  
Podwieczorek:  
   
   
   

 
Data:22.04.2014 WTOREK  
Śniadanie: PŁATKI RYŻOWE NA MLEKU, CHLEB MIESZANY Z MASŁEM, SAŁATĄ I KIEŁBASĄ MYŚLIWSKĄ  
II Śniadanie:SOK KAROTKA  
Obiad:ZUPA OGÓRKOWA, NALEŚNIKI Z TWAROGIEM, RODZYNKAMI I SOSEM CZEKOLADOWYM, KOMPOT  
Podwieczorek:BUŁKA PARYSKA Z MAJONEZEM, POMIDOREM I SZCZYPIORKIEM  
   
   
   

 
Data: 23.04.2014 ŚRODA  
Śniadanie: KAWA INKA NA MLEKU, BUŁKA ŻYTNIA Z MASŁEM I PASZTETÓWKĄ LUB SERKIEM TOPIONYM I SZCZYPIORKIEM  
II Śniadanie:BANAN 1/2  
Obiad: ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM, KOTLET SCHABOWY, ZIEMNIAKI, MIZERIA, KOMPOT  
Podwieczorek: OWOCE W POMADZIE, CHRUPKI KUKURYDZIANE  
   
   
   

 
Data: 24.04.2014 CZWARTEK  
Śniadanie: PŁATKI KUKURYDZIANE NA MLEKU, CHLEB MIESZANY Z MASŁEM, SEREM ŻÓŁTYM I RZODKIEWKĄ  
II śniadanie: MARCHEWKA DO ZGRYZU  
Obiad: ZUPA Z FASOLKI SZPARAGOWEJ, SOS WĘGIERSKI, RYŻ NA SYPKO, OGÓREK KONSERWOWY, KOMPOT  
Podwieczorek:LEGUMINA Z TWAROGU I TRUSKAWEK  
   
   
   

 
Data: 25.04.2014 PIĄTEK  
Śniadanie: KAKAO NA MLEKU, JAJECZNICA ZE SZCZYPIORKIEM, CHLEB Z MASŁEM  
II śniadanie: JABŁKO  
Obiad: KRUPNIK, RYBA DORSZ PANIEROWANA, ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z MARCHEWKI  
Podwieczorek GROSZEK PTYSIOWY Z BITĄ ŚMIETANĄ  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 


 


Odwiedziło nas dotąd
122224

internautów.

© 2006 - QUEST